Първи учебен ден 2017г.

П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н     А Д Р Е С
ПО ПОВОД НАЧАЛОТО НА УЧЕБНАТА 2017/2018 ГОДИНА

Скъпи ученици, уважаеми учители и родители,

Най-сърдечно Ви поздравявам с първия учебен ден – 15 септември и откриването на новата учебна 2017-2018 година! Това е денят, в който всички ние, учители, ученици и родители, се прекланяме пред духовното огнище на българина – Училището, което винаги е било и ще бъде един неизчерпаем източник на познания, сила и авторитет.

Скъпи ученици,

Пожелавам Ви успешна учебна година! Вярвайте на своите учители, защото те са хората, които ще Ви помогнат да станете не само по-образовани, но и по-добри граждани на България и света! Вярвайте в силата на науката, защото тя променя съвременния свят! Вярвайте в себе си, защото младостта е изпълнена с достатъчно сили за реализиране на всяка мечта.

Скъпи първокласници,

Вие, които за първи път прекрачвате прага на училището, подайте с вяра и доверие ръка на своите учители.Те ще Ви поведат по пътя на мъдростта и знанието, ще открият пред Вас нови хоризонти за красота и доброта.

Уважаеми учители,

Желая Ви много сили и творческо дръзновение за да дадете на своите ученици качествено образование! Нека учебните часове са изпълнени с всеотдайност, грижа и повече любов към нашите деца. Вашата професия е мисия, защото освен знания и умения, формирате и нравствените ценности у младите хора.

НА ДОБЪР ЧАС!

ЕШРЕФ РЕДЖЕБ

Кмет на Oбщина Никола Козлево

 

Снимки от първия учебен ден 2017 може да видите тук: