Помощ за работа със сайта

Целта на този сайт е да улесни максмално потребителите. Цялостната му структура е изградена с цел улеснение и максимална интуитивност. Сайта предлага възможност за потребителите с нарушено зрение да "изслушат" съдържанието на отделните страници (при наличие на предвърително качен запис).

Потребителския интерфейс се дели на на шест основни елемента:

1.Помощно меню - Помощното меню е динамично и се променя в зависимост от действията на потребителя. Помощното меню дава възможност на потребителя да получи допълнителна информация за сайта на Администрацията.

2. Търсене – търсенето извежда информация от всички страници, галерии и форуми намиращи се на сайта. Администраторите на сайта имат възможност да скриват части от сайта за потребителите.

3. Главно меню – Менюто е разделено според отделите на Администрациата. Потребителите следва да търсят необходимата им информация според разделите в главното меню.

4. Карта – извежда местоположението на Общината директно от „ Google Maps”, като дава възможност на потребителите да получат тона информация за местонахождението на Общината и пътищата водещи до нея.

5. Структурна навигация – отговаря на структурата на авното меню. Тази навигация е изведена с цел потребителите по лестно да се ориентират в стуктурата на сайта.

6. Входен панел – полето изисква регистрация.

 

Навигация

За тяхно улеснение цялото меню е разгънато в централната част на сайта. Всяки линк отваря обща информативна страница, съдържаща главното меню. В лявата част на сайта системата показва на потребителя къде точно в структурата се намира той. По-всяко време потребителя може да използва навигацията за връщане в разделите на сайта.

Регистрация

Всеки потребител безплатно може да се регистрира на сайта на Администрацията. Регистрацията дава възможност за използването на форумите на сайта и изпращане на запитвания към Администрацията.

Не регистрирани потребители не могат да вземат участие в дискусиите на форумите.

Регистрацията страва посредством регистрационната форма. Тя изисква:

1. Въвеждане на потребителско име (изписващо се в фоумите и при изпращане на сигнали до Администрацията).
2. Въвеждане на валидна електронна поща за обратна връзка.
3. Въвеждане на парола за достъп до сайта.

Забравена парола

При нужда системата може да изпрати на посочената при регистрацията електронна поща, линк за въвеждане на нова парола. При получаване на нежелано съобщение за смяна на паролата потребителя не следва да използва линка. Потребителите не трявбва да предоставят паролата си на трети лица. Общинската Администрация никога не би поискала паролата за достъп от потребителите. При получаване на подобни запитвания на електронната поща моля сигнализирайте на Администрацията за злоупотреба.

Всяка информация изведена на този сайт е публикувана от Общинската Администрация. Всички права за сайта са запазени. Администрацията не носи отговорност за мнения побликувани от потребители във Форумите.