Ден на детето в Община Никола Козлево

 

 

ОБЩИНА НИКОЛА КОЗЛЕВО, ОБЛАСТ ШУМЕН

ПЛ. “23 – ти СЕПТЕМВРИ” № 5 ТЕЛ.05328-2002,ФАКС 05328/20-20,

e – mail - obankozlevo@mail.bg

 

01.06.2016 г.

Близо 200 деца от Никола Козлево се включиха в 1-юнски празник

Днес, под патронажа на Кмета на Община Никола Козлево – Ешреф Реджеб, се състоя третото издание на Общински детски празник под надслов „Ние можем, пеем и танцуваме”. Тази година грандиозният концерт бе посветен на 1-ви Юни – Ден на детето.

Във веселбата се включиха близо 200 деца от градините и училищата на територията на община Никола Козлево, които бяха достойни актьори, танцьори и певци.  Концертът продължи два часа,  като на изпъстрения площад в с. Никола Козлево родители, приятели и гости имаха възможността да се насладят на изпълнения от традиционния български фолклор, на модерни танци и драматизации. Празникът завърши с дефиле на уникални модели, с дизайн и изработка на възпитаниците от професионалните паралелки на СОУ „Цанко Церковски”.

За награда, освен слънчевите усмивки и бурните аплодисменти, всеки участник получи пакет с лакомства. Общинското ръководство отличи детски и учебни заведения с грамоти за взето участие, като в добавка бе подготвило изненада за деца и учители – нови играчки за детските градини и спортни пособия за училищата.